ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος ΔΟΞΑΤΟΥ είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Βάση του καταστατικού του συλλόγου μας το 70% των εσόδων υποχρεωτικά διατίθενται για φιλοθηραματικές δραστηριότητες και το υπόλοιπο για πάγια - λειτουργικά έξοδα. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Δοξάτου του Δήμου Δοξάτου και έχει στην δύναμή του περίπου 600 ενεργά μέλη. Σκοπός μας είναι η ορθή διαχείριση του Θηραματικού πλούτου, τα φίλοπεριβαλλοντολογικά έργα, και η θηροφυλακή που στόχο έχει την προάσπιση της άγριας πανίδας και γενικά του περιβάλλοντος. Υποχρέωση μας είναι ο συντονισμός και η ενημέρωση των μελών του Συλλόγου για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Η πορεία του συλλόγου μας είναι αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών πολλών παραγόντων, για την οποία αξίζει να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίστηκαν γι' αυτόν και τον στήριξαν με την συνεργασία τους: το Δασαρχείο Δράμας, την Κ.Ο.ΜΑ.Θ., τις Δημοτικές Αρχές της περιοχής ευθύνης μας, τα Διοικητικά Συμβούλια που έχουν περάσει από την διοίκηση του Συλλόγου και πάνω απ' όλους τα μέλη του Κ.Σ. Δοξάτου που πάντα βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο και συμμετέχουν σε όλες αυτές τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ

Αναζήτησε το άρθρο σου στην σελίδα μας.!!!

Φόρτωση...

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Ανθεκτικα κινητα τηλεφωνα για κυνηγους


Κινητά τηλέφωνα για κυνηγούς


Μπεκατσομηχανικοί – Scolopax Engineers και τα πιο ανθεκτικά κινητά
Μέχρι τώρα είχαμε τα μπεκατσόσκυλα, τα μπεκατσοτούφεκα, τα μπεκατσοπαντέλονα…
Οι Μπεκατσομηχανικοί ή … κατά κόσμον Scolopax Engineers είναι μια εταιρεία ειδικεύεται στα κινητά τηλέφωνα για πραγματικά σκληρή χρήση. Οι συσκευές που αντιπροσωπεύει , των εξειδικευμένων αποκλειστικά στη παραγωγή «Rugged phones»  εταιρειών Sonim και Ruggear, όλες στεγανές και θωρακισμένες να αντέχουν την οποιαδήποτε κακομεταχείριση , καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις γιά αδιάλειπτη εξασφαλισμένη επικοινωνία «εκεί έξω», κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες . 
Στρατιωτικών προδιαγραφών MIL,  με βαθμό προστασίας ΙΡ 68 από νερό και σκόνη, επιπλέουσες ή βυθιζόμενες μέχρι τα 2 μέτρα, αντιεκρηκτικές, με οθόνη από  Gorilla glass αφής ή κλασσική, με GPS, PTT walkie talkie, αποστολή στίγματος με πάτημα ενός κουμπιού, WAP, μονή ή διπλή SIM, Java applications, λογισμικά τελευταίας γενιάς,  μονή ή διπλή κάμερα, φακό led , σάρωση NFC, μπαταρίες με τεράστια αυτονομία, πολυμέσα, ακουστικά με μείωση θορύβου  και πολλά άλλα,  καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών!
Είτε είναι η αγαπημένη ασχολία -η ορειβασία, το κυνήγι, το ψάρεμα, το καγιάκ , το σκάφος, τα extreme sports- η αιτία που βρίσκεστε στο ύπαιθρο, είτε η επαγγελματική σας απασχόληση σε εργοτάξια ή απομακρυσμένες εγκαταστάσεις, αλλά και οι αποστολές  για ένστολους επαγγελματίες και προσωπικό ασφάλειας, οι Scolopax Engineers σίγουρα περιλαμβάνουν στη γκάμα τους το μοντέλο που θα σας εξασφαλίσει σιγουριά και άνετη επικοινωνία.
Για περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.scolopax.gr

ΠΗΓΗ. IHUNT

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ....!!!!

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

ΚΥΝΗΓΙ ..... ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...!!!!

ΠΑΠΙΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ.!!!

ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΣΤ' ΚΟΜΑΘ

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΣΤ' ΚΟΜΑΘ.