ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος ΔΟΞΑΤΟΥ είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Βάση του καταστατικού του συλλόγου μας το 70% των εσόδων υποχρεωτικά διατίθενται για φιλοθηραματικές δραστηριότητες και το υπόλοιπο για πάγια - λειτουργικά έξοδα. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Δοξάτου του Δήμου Δοξάτου και έχει στην δύναμή του περίπου 600 ενεργά μέλη. Σκοπός μας είναι η ορθή διαχείριση του Θηραματικού πλούτου, τα φίλοπεριβαλλοντολογικά έργα, και η θηροφυλακή που στόχο έχει την προάσπιση της άγριας πανίδας και γενικά του περιβάλλοντος. Υποχρέωση μας είναι ο συντονισμός και η ενημέρωση των μελών του Συλλόγου για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Η πορεία του συλλόγου μας είναι αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών πολλών παραγόντων, για την οποία αξίζει να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίστηκαν γι' αυτόν και τον στήριξαν με την συνεργασία τους: το Δασαρχείο Δράμας, την Κ.Ο.ΜΑ.Θ., τις Δημοτικές Αρχές της περιοχής ευθύνης μας, τα Διοικητικά Συμβούλια που έχουν περάσει από την διοίκηση του Συλλόγου και πάνω απ' όλους τα μέλη του Κ.Σ. Δοξάτου που πάντα βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο και συμμετέχουν σε όλες αυτές τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ

Αναζήτησε το άρθρο σου στην σελίδα μας.!!!

Φόρτωση...

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.......DIANA 2011!!!

Περισσότεροι από 150 εκθέτες συμμετέχουν στην έκθεση DIANA OUTDOOR 2011 που διοργανώνεται στο ΜΕC, Λ. Λαυρίου 301 στην Παιανία, από το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ και την ΑΝΩΣΗ Α.Ε. και θα διαρκέσει από τις 31 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου. Τα Αυτοκίνητα 4X4, ο Αγροτουρισμός, το Ψάρεμα, τα Σκάφη, το Κυνήγι, το Κάμπινγκ, η Κυνοφιλία και η Ιππασία, είναι τα κυριότερα θέματα (και εκθέματα) που θα δουν από κοντά οι 70.000 και πλέον φίλοι της υπαίθρου και της απόδρασης που αναμένεται να επισκεφτούν την DIANA OUTDOOR 2011.


Στο πλαίσιο της DIANA OUTDOOR 2011 θα διεξαχθεί η Διεθνής Eκθεση Καθαρόαιμων Σκύλων (dog show)του Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν 1000 σκύλοι από 100 διαφορετικές ράτσες, ενώ όλες τις ημέρες θα διεξάγονται εκθέσεις σκύλων από διάφορους κυνοφιλικούς ομίλους.
Στο περίπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά επιδείξεις, όχι μόνο του σκύλους …σμηνίτες, αλλά και τα εντυπωσιακά εκπαιδευμένα γεράκια που προστατεύουν τα αεροδρόμια από τα σμήνη των πουλιών.

Την παράσταση όμως αναμένεται να κλέψουν τα άλογα και τα πουλάρια της Πίνδου που θα έχουν την τιμητική τους στην φετινή έκθεση. Οι επισκέπτες της DIANA θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν από κοντά αυτά τα ζωντανά μνημεία της ελληνικής φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και να δουν τα άλογα να …οργώνουν σε μια αναπαράσταση της αγροτικής ζωής του περασμένου αιώνα!

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι την Πέμπτη από 16.00 έως 21.00 μ.μ., ενώ την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 10.00 έως 21.00 μ.μ και η είσοδος κοστίζει 7 ευρώ. Για τους πιτσιρικάδες έως 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Τα εγκαίνια της DIANA OUTDOOR 2011 θα γίνουν την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 18.00 μ.μ., από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη και τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος,Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Θάνο Μωραϊτη οι οποίοι στην συνέχεια θα περιηγηθούν στα εκθεσιακά περίπτερα.

Για την διευκόλυνση των επισκεπτών, έχουν δρομολογηθεί πούλμαν που θα κάνουν ανά μισή ώρα την διαδρομή από ΜΕΤΡΟ (Σταθμός «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» ) προς M.E.C, Λ. Λαυρίου 301 Παιανία και αντίστροφα.

O K.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΣ ΔΟΞΑΤΟΥ κ.ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο κ.ΜΟΥΛΙΣΤΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ KAI O TAΜΙΑΣ ΜΑΣ κ.ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ - ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Κ.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ....!!!!

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

ΚΥΝΗΓΙ ..... ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...!!!!

ΠΑΠΙΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ.!!!

ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΣΤ' ΚΟΜΑΘ

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΣΤ' ΚΟΜΑΘ.